Maatwerkoplossingen

Oplossingen die bijdragen aan zoveel mogelijk zelfstandigheid, dat is waar we ons elke dag voor inzetten. Als expert in gespecialiseerde maatwerkoplossingen kijken we naar wat er wél kan. We denken mee in slimme, technologische en praktische oplossingen die passen bij de situatie, die passen bij u!

Maatwerkoplossingen

Onze maatwerkoplossingen:

 • Spraak:
  Als spreken minder makkelijk gaat, of als iemands spraak zelfs volledig verdwijnt, bieden onze spraakoplossingen uitkomst. Door de inzet van een door oogbestuurbare spraakcomputer kunt u bijvoorbeeld zelf blijven communiceren. En er is meer mogelijk…
 • Omgevingsbesturing:
  Met onze slimme en innovatieve hulpmiddelen voor in de thuissituatie helpen we mensen om de regie te behouden, in en om het huis. Van ondersteunende oplossingen om degordijnen open en dicht te doen tot het bedienen van de televisie of het open maken van deuren.
 • Computerbediening:
  Het bedienen van een computer of mobiele telefoon is niet voor iedereen even vanzelfsprekend, maar in het tijdperk waarin we leven kunnen we niet meer zonder. Dankzij onze computerbediening hulpmiddelen kan iemand zijn computer en mobiele telefoon gewoon zelf blijven gebruiken.
 • Mobiliteit:
  Een rolstoel volledig aanpassen aan de (zorg)vraag van de cliënt: dat is een van onze expertises. Met slimme aanpassingen zorgen we ervoor dat iemand zo lang mogelijk zelfstandig blijft.

We werken niet in hokjes

Door de verscheidenheid aan oplossingen is het maken van (technische) combinaties ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een hulpmiddel voor thuis, in combinatie met computerbediening. We denken in slimme oplossingen die aansluiten bij uw situatie.

We werken niet in hokjes

Heeft u niet gevonden wat u zocht ?

Heeft u een algemene vraag of adviesvraag waarbij wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Heeft u niet gevonden wat u zocht ?