Onze werkwijze kenmerkt zich door de volgende uitgangspunten. Maatwerk is mensenwerk. Onze persoonlijke aanpak is wat RTD kenmerkt. Wij geloven dat je alleen zo tot de best passende oplossing komt. Daarom staat de persoon achter het hulpmiddel centraal in alles wat we doen. Want maatwerk is mensenwerk en elk mens is uniek. Hoe divers uw vraag ook is, de gemeenschappelijke deler binnen elk traject is onze persoonlijke benadering. Onze adviseurs zijn, naast ervaren vakprofessionals, uiterst discreet. Zij zorgen dat u zich op uw gemak voelt en dat u kunt delen wat voor u belangrijk is.

Samen

De cliënt staat bij ons centraal, maar natuurlijk hebben we ook aandacht voor zijn of haar omgeving. Zowel fysiek als praktisch, maar ook als het gaat om partners, kinderen, mantelzorgers en/of zorgprofessionals. Het is ook mogelijk om de totale zorgvraag via een zorgprofessional te laten lopen. Wij doen datgene waar u en de situatie om vraagt.

Vrijblijvend advies

Een telefonische intake is vaak de eerste kennismaking. Door aan de cliënt en/of zorgprofessional een aantal vragen te stellen krijgen we een goed eerste beeld. Dit is ook het moment om samen te bepalen of een adviesbezoek gewenst is. Wij komen graag bij u thuis, of naar een zorginstelling of revalidatiecentrum. Tijdens het gesprek nemen we altijd een aantal hulpmiddelen mee, om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Alle zorg uit handen

Mogen we voor u aan de slag? Dan ontzorgen we u vanaf dat moment volledig. Zo regelen we ook de vergoeding met de betreffende instantie, bijvoorbeeld via de zorgverzekeraar of zorginstelling. We informeren u en uw zorgverlener over elke stap en denken uiteraard mee over de beste route. Zodra alle partijen groen licht hebben gegeven op de aanvraag en offertes, gaan we samen met onze partners en ons team van monteurs en specialisten in RTD’s eigen werkplaats van start. Is het hulpmiddel of oplossing klaar voor gebruik? Dan kunt u rekenen op een duidelijke instructie van onze adviseur. Heeft u daarna nog vragen of verandert uw situatie, en daarmee uw behoefte? Wij werken met vaste contactpersonen die uw situatie kennen en rechtstreeks te bereiken zijn.