Over ons

Iedereen heeft de wens om zelfstandig te zijn, ongeacht een fysieke beperking of afhankelijkheid van anderen. Wij leveren hulpmiddelen en oplossingen die optimaal aansluiten bij uw persoonlijke situatie en behoefte. Wij staan voor maatwerkoplossingen die bijdragen aan zoveel mogelijk zelfstandigheid en regie in eigen hand, zodat u maximaal kan meedoen. Dat is waar wij ons elke dag graag voor inzetten.

Over ons

Onze werkwijze

Als u een hulpvraag heeft, wilt u zich gehoord voelen. Vertrouwen hebben dat er een oplossing komt. Daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijk gesprek, met iemand die u begrijpt en kennis van zaken heeft. Dit gesprek gaan we graag aan: zowel met de cliënt als mantelzorger of zorgprofessional.

Meer weten >

Kwaliteit & veiligheid

RTD hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Het is belangrijk dat cliënten ten allen tijde veilig en zonder zorgen gebruiken kunnen maken van de ondersteuning van hulpmiddelen. Om deze kwaliteit te garanderen, werken wij volgens de wet- en regelgeving en zijn wij gecertificeerd voor meerdere ISO-normeringen.

Meer weten >

De rijke geschiedenis van RTD

RTD heeft een rijke geschiedenis, die in 1966 begint met ‘Het Dorp van Mies’. Van rolstoelwerkplaats en technische dienst zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een totaalleverancier van specialistische maatwerkoplossingen.

Meer weten >

Samen met Kersten Hulpmiddelen

Als specialist in maatwerkoplossingen zijn we complementair aan Kersten Hulpmiddelen. We vullen elkaar niet alleen aan in kennis en vakmanschap, maar vooral in de manier waarop we werken. Want zowel bij Kersten Hulpmiddelen als bij RTD draait het om mensen. Samen komen we altijd tot de best passende oplossing.

Meer weten >

Maak kennis met ons

Dit zijn Evert-Jan, Fleur, Werner, Maarten en Nynke: onze adviseurs. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme, maar werken ook graag samen. Stuur uw vraag gerust direct naar een van hen; ze helpen u graag.

Meer weten >

Werken bij

Wil jij graag het verschil maken in het leven van mensen met een beperking? Dat kan als je kiest voor een baan binnen de hulpmiddelenzorg. Binnen onze organisatie zijn er diverse mogelijkheden, maar wat ons bindt zijn de mensen voor wie we het doen. En dat doen we samen. Misschien wel met jou? Hier vind je onze laatste vacatures.

Meer weten >