Partnerschap SIZA 1 februari met historische roots

Vanaf 1 februari mogen we SIZA als nieuwe klant verwelkomen. Een mooie organisatie en een organisatie met een gedeelde geschiedenis….

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Siza is ontstaan uit het samengaan van een aantal stichtingen die locaties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking beheerden. Een van de meest bekende is misschien wel het Dorp uit Arnhem. En laten nu ook precies daar de roots liggen van RTD.

Gedeelde geschiedenis

In 1966 startte RTD als rolstoelenwerkplaats voor de bewoners van het Dorp. Zoals dat gaat in het leven namen beide organisaties op verschillende momenten andere afslagen. 57 jaar later kruisen onze wegen nu opnieuw en gaan we een nieuwe samenwerking aan. Daar zijn we ontzettend trots op! Er is veel veranderd in de loop der tijd, denk aan domotica, ingenieuze besturingssystemen of slimme computers. Wat is gebleven is aandacht, vakmanschap en maatwerk voor mensen. Wij kijken uit naar een mooi partnerschap.