Waar twee kwaliteitsbedrijven elkaar ontmoeten

Permobil, specialist in hoogwaardige elektrische rolstoelen, heeft onlangs een convenant gesloten met Bert Stevens Orthesebouw – onderdeel van Kersten Hulpmiddelen, voor de opbouw van een maatwerk orthese. Hierdoor kunnen er nieuwe mogelijkheden worden geboden aan mensen met een mobiliteitsbeperking.

Een op maat gemaakte zitorthese maakt het mogelijk dat een hulpmiddel naadloos aansluit op de behoeftes van een eindgebruiker. Het kan net het verschil betekenen voor meer zelfstandigheid en een grotere zelfredzaamheid. En dat is precies wat beide bedrijven drijft; denken en werken vanuit de mens achter het hulpmiddel.
Na een intensief voorbereidingstraject kan de handgemaakte orthese van Bert Stevens nu ook worden geplaatst op een Permobil onderstel. Beide partijen zijn uiteraard enorm trots op deze hoogstaande kwalitatieve samenwerking. “We combineren het beste van twee mooie werelden” aldus Peter van der Lugt, Business Unit Manager Maatwerk bij Kersten Hulpmiddelen. Patrick Jager, Vice President Sales bij Permobil knikt instemmend. ‘Wij zijn trots dat we die extra mile voor onze klanten kunnen lopen.”